Nieuws en Agenda

ICT voert campagne om publiek en media te mobiliseren voor Tibet.

Mijn Stem voor Tibet

Waar is de Panchen Lama? 

Home  >  Campagnes  >  Lopende Acties  >  STOP Chinese Antiterreurwet  
   

Stop Chinese Antiterreurwet

Iemand die vreedzaam streeft naar vrijheid en mensenrechten voor Tibetanen, wordt in de nieuwe Chinese Antiterreurwet gelijkgesteld aan een terrorist. Deze nieuwe wet leek in eerste instantie een logisch antwoord te zijn op het internationaal om zich heen grijpende terrorisme. Maar in de eerste drie maanden na het in werking treden van de wet lijkt deze vooral een excuus om voor eens en voor altijd af te rekenen met Tibetanen die streven naar een Tibet zonder Chinese bezetting. Een bezetting die al 65 jaar duurt!Stop Chinese Antiterreurwet...

Deze nieuwe Antiterreurwet is een uitgelezen kans om samen met vele duizenden andere Nederlanders uw solidariteit met het lot van het Tibetaanse volk te tonen. We mogen China niet straffeloos laten wegkomen met deze schaamteloze criminalisering van Tibetanen die opkomen voor hun fundamentele rechten. Kom in actie!


Oproep! 

Geef China niet de kans onschuldige Tibetanen op te pakken. Sta vierkant achter de duizenden Nederlanders, die al donateur zijn van International Campaign for Tibet. Zelfs als je slechts 1 euro doneert, maak je al een statement. 


DONEER


Bestel hieronder uw cartoonkaarten: 


*
(Iedere set bestaat uit de drie hier boven zichtbare kaarten)
PERSOONLIJKE GEGEVENS
*
*
ADRES GEGEVENS
* *
*
*
EMAIL & TELEFOON
*

* betreft een verplicht veld

DONEER AAN ICT!