Steun Tibet

Om haar activiteiten te kunnen financieren is ICT afhankelijk van donaties van individuen en van fondsen. 

Eenmalige machtiging

Een van de doelstellingen van ICT is het verwerven van internationale steun voor de Dalai Lama in zijn streven voor een vreedzame oplossing voor Tibet.

Een van de doelstellingen van ICT is het verwerven van internationale steun voor de Dalai Lama in zijn streven voor een vreedzame oplossing voor Tibet.

Nalatenschap - Mandala Society

Home  >  Steun Tibet  
   

Steun Tibet

International Campaign for Tibet zet zich in voor mensenrechten van de Tibetanen in Tibet. ICT is de grootste Tibet-gerelateerde mensenrechtenorganisatie ter wereld. In de Verenigde Staten en Europa heeft ICT in totaal meer dan 100,000 donateurs. Om haar activiteiten te kunnen financieren is ICT volledig afhankelijk van individuele donoren. De steun van mensen zoals u is daarom onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

 

U kunt ons op verschillende manieren steunen. Wanneer u ons duurzaam steunt via doorlopende machtiging, kunnen wij beter ons lange termijn activiteiten uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om online een eenmalige donatie te doen of ons periodiek te schenken via notariële akte of via een nalatenschap.

 

Hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

 

 

ICT is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De ANBI status houdt in dat over de gift de schenker geen belasting hoeft te betalen en dat het ICT geen schenkings- en of successierecht hoeft te betalen.

Dat maakt het een stuk voordeliger om ICT structureel te steunen!

 

ICT is een door het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) Erkend Goed Doel. Het CBF ziet er op toe dat keurmerkhouders letten op zaken zoals besteding van middelen, wijze van bestuur en relaties met belanghebbenden. U kunt lezen hoe wij hier mee omgaan in ons jaarverslag.

 

 

 

DONEER AAN ICT!