ICT Beleid

Leest u hier meer over een aantal kernactiviteiten van ICT. 


Een van de doelstellingen van ICT is het verwerven van internationale steun voor de Dalai Lama in zijn streven voor een vreedzame oplossing voor Tibet.

ICT heeft sinds 2006 een kantoor in Brussel. Van daaruit maakt de organisatie zich bij de Europese instellingen sterk voor de Tibetaanse zaak.

Home  >  ICT's Werk  
   

ICT's Werk

ICT heeft een aantal kernactiviteiten.

Bij nationale regeringen, parlementen, de EU en de VN wordt gelobbyd om de dialoog tussen de Chinese regering en de Dalai Lama te steunen over het recht op autonomie voor het Tibetaanse volk. ICT verzamelt, analyseert en publiceert informatie over schendingen van mensenrechten, het milieu en sociaal economische omstandigheden in Tibet. Deze informatie wordt gedeeld met politici, media, het algemene publiek en onze eigen donateurs. 

De internationale gemeenschap wordt gemobiliseerd voor acties en campagnes, waaronder voor de vrijlating van Tibetaanse politieke gevangenen.

ICT werft fondsen voor economische steun aan Tibetanen in en buiten Tibet. Naast haar kernactiviteiten heeft ICT een aantal speciale programma’s, zoals Tibetan Outreach en Chinese Outreach.

DONEER AAN ICT!